Contact

Ik werk samen met kanjers die ik al lang ken, zowel persoonlijk als zakelijk. We kunnen met elkaar lezen en schrijven en dat doen we dan ook.

Justine Slotemaker: Geeft Nederlandse les aan anderstaligen www.Dutch4You2.nl. Het gebruikte lesmateriaal is deels van mijn hand en speciaal vervaardigd voor Dutch For You Too. Vanuit de filosofie dat je een taal beter en met meer plezier leert als je ook de cultuur beter leert kennen. Met persoonlijke verhalen die je raken. 

Pia Kleijwegt: Bedrijfsjournalist en stemacteur www.kleijwegt.bizZet de puntjes op de i. Is gedegen, analytisch en enorm positief en oprecht belangstellend. Naast haar bedrijfsjournalistieke werk voor o.a. een woningcorporatie en een ziekenhuis,  werkt ze als vrijwilliger in het groen van Rozenburg.

Ad Killian en Donald Bax: Twee dierbaren die veel van mensen hielden en fantastisch konden schrijven, leven niet meer. Maar ze inspireren mij nog altijd.  Zie ook de laatste pagina van deze site.

Contact:
e-mail: info@dezinvanjeleven.nl
twitter: @zinineenzin

 

 

This entry was posted on woensdag, september 5th, 2012 at 09:50 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.